Keepen met een doel
Zoek je product:

Informatie

Waarom Keepen met een Doel?

Keepen met een Doel wil iedere keeper optimaal voorbereiden op alle trainingen en wedstrijden. Dit doen we door het aanbieden van keepershandschoenen, keeperskleding en trainingsmateriaal in de webshop. Maar daarnaast verzorgen of coördineren we ook keeperstrainingen voor senioren/junioren/pupillen, clinics, demo’s en keepersdagen.

Mijn naam is Harm Zeinstra, en ik ben een Keeper met een Doel. Ik heb in 2015 Keepen met een Doel opgericht om keepers en keeperstrainers te trainen om mee te helpen aan het verbeteren van het niveau van keepers en keeperstrainers. Ikzelf sta elke dag op het veld met de uitdaging om mezelf te verbeteren. Dat wil ik ook delen via Keepen met een Doel. Door het geven van inspirerende trainingen en het aanbieden van de beste materialen wil ik er voor zorgen dat elke keeper, ongeacht leeftijd of niveau, met het volste vertrouwen en optimaal voorbereid onder de lat staat.

Bij Keepen met een Doel staat het ‘waarom’ altijd centraal. Waarom trainen we zoals we trainen, waarom bieden we bepaalde producten wel of niet aan? Hierin maakt Keepen met een Doel keuzes waarvan wij denken dat deze het beste helpen om elke keeper zo optimaal mogelijk voor te bereiden om elke bal te pakken!

 

Heb jij als keeper een vraag voor Keepen met een Doel? Stel deze dan via het contactformulier!